Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze prevádzky webovej stránky neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Doprava zdarma od 80€ a k tomu hodnotný darček od nás ♥ 


Úvod »Novinky» Achát - Modrá lagúna


        

Achát - Modrá lagúna

nármok

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1169
Parameter 1: ochrana
naša cena:
25,00 EUR (nie sme platcovia DPH)

Varianty tohto výrobku

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
Detský náramok Jednorožec
154
Detský náramok Jednorožec
skladom
naša cena 11,00 EUR

Modrá lagúna je náramok z minerálov jadeit biely, amazonit, doplnený rezom geódy z achátu modrého. 

  • Achát je od nepamäti považovaný za kameň ochrany, sily a harmónie. Udáva sa, že dodáva odvahu, silu, sebadôveru a potláča strach. Už v antickom Grécku ľudia verili, že achát dodáva citovú, telesnú a rozumovú rovnováhu, podporuje sebadôveru a napomáha sebapoznanie, posilňuje sústredenie, dodáva odvahu a úprimnosť voči im samým. V ľudových tradíciách sa udáva, že achát pomáha prekonávať negatívne pocity, zatrpknutosť, vnútornú zlobu, pomáha potlačiť vnútorné napätie, navodzuje pocit bezpečia a istoty. Tiež sa o achátu hovorí, že posilňuje lásku a dodáva odvahu k hľadaniu novej lásky, pomáha pri citových sklamaniach. Od staroveku sa achát používal v podobe talizmanov ako kameň ochrany pre malé deti.
  • Biely jadeit má schopnosť upokojiť vaše myšlienky, emócie a činy. Pomôže vám tiež zbaviť sa negatívnych energií a negatívnych myšlienok. Je to kameň, ktorý prinesie mier, vyrovnanosť a šťastie. Pomôže vám to aj pri rozhodovaní. Zablokuje všetky rušivé prvky a umožní dosiahnuť len tie najlepšie výsledky. Biely jadeit je tiež veľmi ochranný kameň, ktorý vás udrží mimo nebezpečenstva. Je veľmi prospešný pre vaše srdce a to vo fyzickom aj duchovnom zmysle.  Je to kameň, ktorý vás prinúti zamyslieť sa nad vašou cestou a nad tým, aké výzvy ste prekonali, len aby ste sa dostali tam, kde ste. Biely jadeit vyrovná energiu vecí a zaistí, aby vaše šťastie bolo plynulé a voľné. Pomôže vám uzdraviť vaše staré emočné rany. Odstráni bolesť, hnev a horkosť vo vašom srdci a vrhne pozitívne a liečivé svetlo na vašu emocionálnu traumu. Poskytne vám tiež podporu pri prekonávaní finančných ťažkostí a zlepšovaní všetkých druhov šťastia vo vašom živote. Biely jadeit  môže pomôcť pri zadržiavaní tekutín, nepravidelnej hladine cukru v krvi a vysokom krvnom tlaku. Môže zlepšiť cyklus plodnosti a môže chrániť dieťa aj mamičku počas tehotenstva. Môže účinne detoxikovať systém a zbaviť sa toxínov. Tento kameň sa dá použiť aj na zlepšenie funkcií pečene. Môže pomôcť posilniť oči a pokožku a posilniť imunitný systém tela. Anjelská alebo aj Opálová aqua aura má dúhové sfarbenie, pochádzajúce z platiny. Podobne ako dúha na oblohe dodáva aj ona všetkému živému nádej a optimizmus. Opálová aqua aura je kryštálom radosti. Čistí čakry a uvádza ich do rovnováhy. Súčasne ich spoločne s vyšším svetelným telom integruje do fyzickej dimenzie. Otvára stav hlbokej meditácie. Uzemňuje tiež informácie získané z fyzického tela. Prostredníctvom kozmického vedomia navodzuje absolútnu jednotu s božstvom. Preto sa tejto aqua aure hovorí aj Anjelská. Bez ohľadu na to, že sa jedná o umelo vyrobený kameň, sa aqua aura vyznačuje silnou energiou, v ktorej sa odráža alchymistický proces, pri ktorom sa nanáša kov na číry krištáľ. Aqua aura vás oslobodí od všetkých obmedzení a vytvorí priestor pre niečo nové. Tento kryštál dokáže liečiť, prečisťovať a ukľudňovať auru tým, že v nej nachádza miesta stresu a zaceľuje trhliny. Potom aktivuje čakry – hlavne krčnú, ktorá uľahčuje komunikáciu vychádzajúcu zo srdca. Aqua aura uvoľňuje z jemných vyšších tiel negativitu a súčasne vytvára spojenie s duchovným telom. Potom dôjde k aktivácii duševnej energie, ktorá pozdvihne váš potenciál na najvyššiu možnú úroveň. Aqua aura stimuluje diaľkové pozorovanie spoločne so schopnosťou sebavyjadrenia. Prehlbuje duchovné naladenie a komunikáciu. Jedná sa o ochranný kameň, ktorý pomáha proti duševným a psychickým útokom. Prehlbuje kľud a uvoľnenie počas meditácie.
  • Amazonitu sa hovorí kameň  nádeje a prosperity. Je to jemný a priateľský kameň, ktorý dodáva človeku nádej a dôveru v budúcnosť. Zlepšuje intuíci u, psychické schopnosti, kreativitu a intelekt. Amazonit má obdivuhodnú filtračnú schopnosť. Na telesnej úrovni blokuje geopatogénne zóny, pohlcuje vyžarovanie mikrovlnej rúry a mobilného telefónu. Chráni tiež pred elektromagnetickým znečistením prostredia. Mali by sme ho umiestniť medzi seba a zdroj elektromagnetického žiarenia. Na duševnej úrovni filtruje informácie prechádzajúce mozgom a vzájomne ich kombinuje s pôsobením intuície. Jedná sa o mimoriadne ukľudňujúci kameň. Pôsobí utišujúco na mozog i nervový systém a dokáže prepojiť fyzické telo s éterickým. Napomáha zachovaniu priaznivého zdravotného stavu. Udržuje v rovnováhe mužskú a ženskú energiu i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionálnej úrovni hojí amazonit citové traumy a pomáha zmenšovať obavy a strach. Odstraňuje negatívne energie a hnev.V duchovnej oblasti je elixír z amazonitu mimoriadne prospešný pre všetky roviny vedomia. Samotný kameň pomáha pri prežívaní prejavov univerzálnej všeobjímajúcej lásky. Amazonit uzdravuje a otvára ♥ srdečnú aj krčnú čakru, čím pomáha rozvíjať milostnú komunikáciu. Otvára tiež tretie oko a zvyšuje intuíciu. Kameň rozptyľuje negatívne energie a uvoľňuje bloky v nervovom systéme. Je prospešný pri liečbe osteoporózy, zubného kazu, nedostatku vápnika. Napomáha udržovať v rovnováhe metabolizmus narušený uvedenými problémami. Amazonit rovnako prináša úľavu v prípade svalových kŕčov.

  • Náramok je navlečený na gumičke, veľkosť 17 cm.

  • Kontakt s chemikáliami (lúhy, alkohol obsahujúce čistidlá) môže ovplyvniť vzhľad. Takisto ho treba chrániť pred soľami, octom, kozmetickými krémami, olejmi, dezodorantmi, vodou po holení, lakom na vlasy, ultrazvukom a amoniakom.

Upozornenie: Kamene sú fotené za priameho svetla a ich farba sa aj vďaka rôznej kalibrácii monitorov môže jemne líšiť. Žiadny z kamienkov nie je 100%-ný, ale pretože sa jedná o prírodný minerál, je jedinečný (každý sa líši tvarom, veľkosťou a farebnosťou), rovnako ako aj my - ľudia, každý prekrásný vo svojej nedokonalosti. Prosím berte túto skutočnosť do úvahy, pri svojej objednávke. Kamene dôkladne vyberáme, kým vám ich zašleme. Dúfame, že každý kamienok, ktorý k vám príde, bude nápomocný vo vašom živote. Nakupujte s dôverou. Zrieknutie sa zodpovednosti.

ZjhhNT