Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze prevádzky webovej stránky neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

♥ Doprava zdarma od 80€ a hodnotný darček od nás k tomu ♥ 


Úvod »» Azurit fazetovaný náramok 4 mm


        

Azurit fazetovaný náramok 4 mm

náramok

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1197
naša cena:
19,00 EUR (nie sme platcovia DPH)
Prekrásny náramok z mystického fazetovaného azuritu veľkosť 4 mm. 
  • Pre obyvateľov Atlantídy a prvých Egypťanov bol Azurit najsilnejším psychickým kameňom zahalený tajomstvom; jeho tajomstvá boli známe iba najvyšším kňazom a kňažkám. Starí Číňania ho nazývali nebeským kameňom, verili, že otvára nebeské brány, a Gréci a Rimania ho ctili za jeho vizionárske vhľady a liečivé sily. Pokiaľ ide o Mayov, Azurit inšpiroval mystické ja a uľahčil prenos múdrosti a vedomostí prostredníctvom myslenia, zatiaľ čo domorodí Američania používali tento posvätný kameň na kontaktovanie svojho duchovného indiánskeho sprievodcu, cítili prítomnosť a porozumeli posolstvu.
  • Podľa liečiteľov metafyzické vlastnosti Azuritu stále odrážajú jeho pôvodné sily, zbavujú napätia a zmätku a otvárajú myseľ novým perspektívam. Tento kryštál stimuluje intelekt, prebúdza vývoj psychických a intuitívnych schopností a spája vnútorné videnie s duchovným vedením. Môže sa použiť na vylepšenie snov, vstúpenie do meditatívneho alebo usmerňovacieho stavu a umožňuje bezpečné uskutočňovanie ciest mimo tela (astrálne cestovanie). Azurit je prospešný pri skúmaní minulých alebo alternatívnych životov a jeho schopnosť vyčistiť krčnú čakru umožňuje presnú verbalizáciu spomínanú na základe týchto skúseností.
  • Azurit potláča myseľ; uvoľňuje stres a zmätok a zmierňuje obavy, nerozhodnosť a myšlienky, ktoré pretrvávajú v zadnej časti vedomia. Ak chcete obnoviť rovnováhu a kontrolu nad emóciami a reakciami, jednoducho podržte kryštál a požiadajte, aby sa nepríjemné myšlienky stratili.
  • Podporuje štúdium nových a náročných predmetov, a to nielen pre študentov škôl alebo vysokých škôl, ale aj pre dospelých, ktorí sa snažia prispôsobiť štúdium iným záväzkom, a pre „študentov života“ starších ako 50 rokov alebo v dôchodku. Azurit zvyšuje zameranie a koncentráciu, ukladanie a uchovávanie informácií.
  • Vynikajúci kryštál pre skúšky, rozhovory, prezentácie alebo rokovania, Azurit tiež posilňuje dlhodobé kariérne plány, najmä vo veľkých alebo veľmi štruktúrovaných organizáciách. Je to obzvlášť výhodné pre kariéru vo všetkých vládnych odboroch, múzeách, knižniciach a univerzitách.
  • Azurit je dobrým kryštálom pre starších ľudí, ktorí žijú sami, aby si udržali svoju nezávislosť, duševnú bdelosť a fyzické zdravie.
  • Azurit je užitočný pri liečení vyrovnania chrbtice a porúch stavcov, rebier a malých kostí, najmä tých, ktoré sú deformované. Môže byť tiež prospešný pri liečbe artritídy a problémov s kĺbmi, pri detoxikácii a pri problémoch s obličkami, žlčníkom, slezinou a pečeňou. Má sa za to, že je prospešný pre zdravú pokožku a zuby a podporuje vývoj embrya v lone.
  • Azurit napomáha cirkulácii a okysličovaniu krvi a pracuje na bunkovej úrovni, aby obnovil akékoľvek zablokovanie alebo poškodenie mozgu. Je to dobrý kameň pre Alzheimerovu chorobu, demenciu a ďalšie degeneratívne poruchy mozgu, ako aj starnutie.
  • Azurit čistí a posilňuje emocionálne telo, uvoľňuje stres a starosti a prekonáva smútok. Prináša liečivé svetlo do vedomia, čo mu umožňuje preniknúť do myšlienok, pocitov, slov a konania. Odhaľuje tiež obavy a fóbie z toho, čím sú, a predovšetkým poskytuje pochopenie toho, prečo k nim došlo.
  • Azurit poskytuje odvahu prekonať negatívne vzorce správania prameniace z neistoty a strachu. Pomáha tým, ktorí klamú, aby boli jasnejší a pravdivejší voči sebe a ostatným. Upokojuje tých, ktorí príliš rozprávajú z nervozity, a povzbudzuje tých, ktorí sa zdržia sebavyjadrenia, aby verbalizovali svoje myšlienky a pocity.
  • Azurit je vynikajúci na prekonanie komplexu podradnosti, "žijem iba preto, aby som potešil ostatných", a na prekonanie domáceho šikanovania deťmi, partnermi, rodičmi alebo priateľmi, ktorí vždy vedia všetko najlepšie. Azurit znižuje napätie medzi rôznymi generáciami pri zdieľaní domu, najmä spolu existujú tri alebo viac generácií.
  • Bohatá energia tmavomodrej energie Azuritu rezonuje s presnou frekvenciou čakry tretieho oka a od začiatku najskorších civilizácií vedie duše k osvieteniu.
  • Azuritova hlboká modrá energia stimuluje čakru tretieho oka pri prebudení psychického a intuitívneho ja a pri otvorení mysle duchovnému vedeniu. Poskytuje pohľad do všetkých oblastí nášho života. Tok energie umožňuje zvýšenú komunikáciu a verbalizáciu prostredníctvom krčnej čakry.
  • Tretie oko, je stredom nášho vnímania a velenie. Nasmeruje náš zrak a každodenné povedomie o svete. Naše vedomie sa nachádza TU a prostredníctvom tejto čakry sa dotýkame samých seba. Keď je táto čakra v rovnováhe, naše myšlienky a vnútorná komunikácia v nás sú zdravé a živé. Sme otvorení novým myšlienkam, snom a víziám a dokážeme riadiť tok energie vo všetkých čakrách. Tmavomodré / purpurové kryštály indiga sa používajú na liečbu nerovnováhy tejto čakry. Je to pokojná farba, jedna z tajomstiev, múdrosti a úsudku.
  • Azurit inšpiruje hľadanie pravdy vo svojej osobnej realite tým, že spochybňuje skúmanie a púšťanie starých programovaných systémov viery a rozširuje svoje vedomie na hlbšie pochopenie života. Žiarivá modrá energia Azuritu má schopnosť presunúť podvedomé myslenie do vedomej mysle, aby sa preskúmala a testovala na pravdu, hľadanie, ktoré odhaľuje skutočné motívy v duchovnom spojení a či sú pre najvyššie dobro všetkých bytostí a nie pre osobný zisk alebo naplnenie ega.
  • Náramok je navlečený na gumičke, veľkosť 17 - 18 cm.
  • Odporúčame čistiť na hematitovej drti alebo vydymovať našimi vydymovadlami.
  • Kontakt s chemikáliami (lúhy, alkohol obsahujúce čistidlá) môže ovplyvniť vzhľad. Takisto ho treba chrániť pred soľami, octom, kozmetickými krémami, olejmi, dezodorantmi, vodou po holení, lakom na vlasy, ultrazvukom a amoniakom.
  • Odporúčame darčekové balenie.

Upozornenie: Kamene majú svoju vlastnú hrúbku a šírku, ale každá si zachováva svoju jedinečnú krásu. Každý kameň sa môže od seba výrazne líšiť, môže mať rôzne nerovnosti, alebo prepady (jamy), je to z dôvodu, že ide o prírodný kameň. Kamienky sú fotené za priameho svetla a ich farba sa aj vďaka rôznej kalibrácii monitorov môže jemne líšiť. Žiadny z kamienkov nie je 100%-ný, avšak rovnako ako aj my - ľudia, každý jedinečný a prekrásný vo svojej nedokonalosti. Prosím berte túto skutočnosť do úvahy, pri svojej objednávke. Kamene dôkladne vyberáme, kým vám ich zašleme. Dúfame, že každý kamienok, ktorý k vám príde, bude nápomocný vo vašom živote. Nakupujte s dôverou. Zrieknutie sa zodpovednosti.

YjEyZDB