Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze prevádzky webovej stránky neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Doprava zdarma od 80€ a k tomu hodnotný darček od nás ♥ 


Úvod »» Mala Lásky k sebe


        

Mala Lásky k sebe

ruženín

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1118
naša cena:
31,00 EUR (nie sme platcovia DPH)

Japa mala Lásky k sebe je zložená zo 108 guličiek minerálov ruženín a krištáľ, ako guru bead je použitý 10 mm jadeit, krásny strapec v staroružovej farbe. Každá gulička je oddelená uzlíkom. 

Hľadáme cestu k ľuďom okolo nás, pretože nám na nich záleží. Ale to, čím by sme mali začať, je nájsť cestu k sebe. Láskavo, nenásilne a v pokoji. K tomu vám môže pomôcť práve ruženín, kameň lásky z ktorého je vyskladaná táto nežná japa mala. Odporúčame používať pri meditácii.

♥ Ruženín je kameň srdca.

  • Lieči zranené city. Pomáha osamelým a opusteným. Vhodný pre tých, ktorým sa nedostávalo dosť lásky v detstve. Vhodný pre ľudí, ktorí sa musia vysporiadať s hlbokým zármutkom. 
  • Ruženín sa spája s láskou – priťahuje ju a zadržiava ju. Je to kameň krásy, priateľstva a radosti, ktorý nás robí prístupnejšími pre vnímanie krásy okolo nás. Stimuluje predstavivosť a porozumenie pre umenie. Vnáša mier a harmóniu do prostredia. Upokojuje atmosféru a zahládza hádky a obnovuje harmóniu po kríze. Navodzuje toleranciu a odpustenie. Zbavuje nás zažratého stresu, hnevu a zatrpknutosti, komplexov menejcennosti a neschopnosti vpustiť si iných ľudí do srdca. Rozpúšťa nepríjemné spomienky a pocity viny. Navodzuje vyrovnanie sa so sebou samým a sebalásku, rovnako ako lásku a otvorenosť voči ostatným. Vo vzťahoch posilňuje partnerskú vernosť.
  • Pomáha rozpoznať toho pravého partnera. Ochraňuje pri tehotenstve a pôrode. 
  • Používa sa pri zomieraní ako kameň prechodu a často sa používa pri práci so snami a rozpamätávaní sa na sny.  Harmonizuje mentálne, emocionálne a astrálne telo.
  • Keď nosíte ruženín, prostredie na vás reaguje priaznivejšie ako inokedy. Pri pokladaní na srdcovú čakru zmierňuje emocionálnu bolesť. Vhodný kameň pre umelcov, učiteľov, liečiteľov, ale aj pre všetkých ľudí s nízkym sebavedomím a naštrbenou sebahodnotou.
  • Ružová energia podporuje krvné cievy okolo srdca. Pomáha čistiť orgány tela. Posilňuje vitalitu pohlavných orgánov. Zvyšuje plodnosť. Pomáha pri anorexii, lebo podporuje sebalásku a sebaakceptáciu. Zmenšuje problémy pri závratoch (vertigo). Pomáha z tela uvoľňovať nadbytočné tekutiny a nečistoty. Pomáha pri úpale a zmenšuje výskyt pľuzgierov na spálených miestach. Podporuje činnosť ľadvín a nadobličiek po ochoreniach. Zmenšuje vrásky a celkove potláča príznaky starnutia. Pomáha pri bolestiach hlavy, hlavne migrénového typu. Potláča depresie, problémy hrdla, bolesti uší. Vyrovnávaním činnosti oboch mozgových hemisfér prináša dokonalejšie myslenie. Pomáha pri diétach a redukcii váhy.

Dĺžka 107 cm + 8 cm strapec, odporúčame pre vyššie postavy. 

Čo je to Japa mala?

  • Výraz Mala v Sanskrte znamená "meditačný veniec". Pôvodne boli Mala koráliky používáné k meditácii menom Japa, čo znamená "recitovať".
  • Behom Japa meditácie se mantra opakuje. Pomocou mala korálikov sa sleduje počet opakovaní mantier. Mantra je slovo nebo zvuk opakovaný dokola pomáhajúcí k udržaniu koncentrácie.
  • Číslo 108 má hneď niekoľko významov. Existuje 108 Upanišád Sánskritských textov pojednávajúcích o spojení s vyšším principom. Tiež se hovorí, že je v tele 108 energetických bodov, které dodávajú telu vitalitu. 
  • Tiež predstavuje počet svätých, kterí se vzdali svojho vznešeného postavenia a reinkarnovali se späť na zem. Budhistické zvyky tiež hovoria, že ľudská duša musí vo svojom živote prejsť až 108 úrovní, aby dokončila svoju cestu. 
  • Toto číslo má aj jeden veľmi praktický význam pre každého recitujúceho, pretože ak je potreba recitovať mantru stokrát, tak stačí iba raz prejsť malu, zvyšných osem mantier naviac obetuje recitujúci v prospech všetkých cítiacich bytostí. Začiatkom i koncom mali je tzv. "Guľôčka učiteľa" (Guru yoga), ktorá symbolizuje múdrosť aj prázdnotu. Po odrecitování 108 mantier a "prejdení" celej mali sa táto otočí a nový cyklus začína v obrátenom smere.
  • Guľôčky, z ktorých sa skladajú mali, môžu byť z rôznych prírodných materiálov, rôznych druhov dreva, plodov, dokonca ľudských alebo zvieracích kostí, prípadne z rôznych polodrahokamov. 
  • Na náramkoch a náhrdelníkoch Mala nie je nič náhodné. Všechno má svoj zmysel a svoje miesto. 
  • Japa Mala je v rôznych kútoch sveta známá tiež ako symbol ochrany. Je preto zvykom, že sa Mála náhrdelníky a náramky nosia na krku, alebo obtočené okolo pravého zápästia.
  • Odporúčame čistiť na hematitovej drti alebo vydymovať našimi vydymovadlami.
  • Kontakt s chemikáliami (lúhy, alkohol obsahujúce čistidlá) môže ovplyvniť vzhľad. Takisto ho treba chrániť pred soľami, octom, kozmetickými krémami, olejmi, dezodorantmi, vodou po holení, lakom na vlasy, ultrazvukom a amoniakom.

Upozornenie: Kamene sú fotené za priameho svetla a ich farba sa aj vďaka rôznej kalibrácii monitorov môže jemne líšiť. Žiadny z kamienkov nie je 100%-ný, ale pretože sa jedná o prírodný minerál, je jedinečný - takže sa každý líši tvarom, veľkosťou a farebnosťou, rovnako ako aj my - ľudia, každý prekrásný vo svojej nedokonalosti. Prosím berte túto skutočnosť do úvahy, pri svojej objednávke. Kamene dôkladne vyberáme, kým vám ich zašleme. Dúfame, že každý kamienok, ktorý k vám príde, bude nápomocný vo vašom živote. Nakupujte s dôverou. Zrieknutie sa zodpovednosti.

ZWE5OGM4M